View Single Post
Vechi 13.04.2010, 17:38:07
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vasalie Vezi mesajul
Rautacioase si neadevarate afirmatii. Daca citesti in "Manualul doctrinelor biblice azs" vei vedea ca "adventistii nu cred ca sunt singurii credinciosi sinceri" (capitolul "biserica ramasitei").
Sinceritatea ignorantei nu tine loc de adevar.
Si stim care este adevarul vostru.
Faptul ca ii considerati pe ceilalti sinceri in ceea ce considerati a fi ignoranta nu va scuza atitudinea, mai ales ca, teoretic, va aflati in aceeasi barcuta cu "Sola Scriptura" pe catarg.
Insa adevarul e ca barcile sunt diferite si merg in directii diferite.

Citat:
P.S. Sfanta Scriptura vorbeste despre cele trei solii ingeresti. Le poti gasi in Apocalipsa 14:6-12).
Da, dar n-am gasit acolo interpretarea adventista a lor.

Citat:
"Se mai pot strecura greseli". Este vorba de paragrafe sau capitole intregi pe care le respingeti.
In afara de interpretarea gresita a decalogului care v-am cerut sa-mi demonstrati ca este in acord cu traditia ortodoxa (si n-ati reusit) nu stiu despre ce paragrafe sau capitole vorbiti.

Citat:
Si, cine si pe ce criterii stabileste care sunt greselile care "s-au strecurat"?
Traditia ortodoxa si Scriptura.
In ce ordine doriti dvs.

Citat:
De fapt, criteriul il intuiesc: este respinsa invatatura ortodoxa care nu convine (mai ales daca se aseamana cu doctrina biblica a vre-unei biserici protestante).
Gresit.

Citat:
Nu putem falsifica ceea ce ne invata Domnul Iisus Hristos si Sfintii Sai Apostoli. Invataturile lor se gasesc la indemana oricui, in Sfanta Scriptura.
Si cum se face ca nu toti cei care gandesc la fel, cum ca "Invataturile lor se gasesc la indemana oricui, in Sfanta Scriptura" nu le vad la fel?
Ah, voi aveti Duhul Sfant si altii nu.

Deci pana la urma de ce sunteti ipocriti si spuneti ca unii "asculta de Scriptura" si altii nu cand ar trebui sa pretindeti direct ca sunteti singurii care intelegeti Scriptura cum trebuie?
Deci ai curajul sa marturisesti asta?

Citat:
De falsuri se ocupa cei care incearca sa-i faca pe oameni sa evite Sfanta Scriptura si sa asculte invataturile gata preparate de oameni care au darul de a interpreta "duhovniceste".
Amuzant, adica tocmai Biserica care a dat Scriptura si in care Scriptura nu lipseste de la nici o slujba, "incearca sa-i faca pe oameni sa evite Sfanta Scriptura".
O ineptie mai mare sa zici nici ca se putea.
Adica stai, nu tin sa ma contrazici la afirmatia asta..
Reply With Quote