Jeny,mai adaug faptul si ca treceam prin etapa in care realizam ca,daca mor, ma duc in iad,din moment ce din intuneric, se facea si mai intuneric, si aveam si senzatia ca ma scufund,ca ma duc intr-o prapastie adanca, din care prapastie nu mai putem iesi decat cu strigarea NUMELUI LUI DUMNEZEU si al MAICII DOMNULUI,dar ma trezeam speriata, si, numai rugandu-ma,scapam de starea aceea de amorteala,paralizie,poti sa ii zici cum vrei,era ca si cum as fi fost in transa cred eu,zic si eu,nu stiu,dar realizam tot ce se intampla in jurul meu si eram imobilizata de fortele intunericului asa incat nu ma mai puteam nici macar inchina, de aceea purtam si mai am cruciulita sfintita la gat si crucifixul in mana dreapta,pt.ca nu ma mai puteam inchina.Si te sfatuiesc eu asa:nu ma judeca gresit sau,treaba ta daca o faci,numai ai grija mare sa nu patesti si tu asa ceva,ca nu vreau asta,pt.ca eu nu stiu din ce ratiuni mi-a dat DUMNEZEU asa ceva, eu decat am presupus ca mi-a dat aceasta incercare ca sa ma rog la EL, si sa nu ma abat de la calea LUI, sa nu ma indepartez de EL.De aceea a ingaduit sa vad si demonizati ca sa nu ajung ca ei,din cauza pacatelor mele cele multe,Dumnezeu sa ii miluiasca si sa ii faca bine sanatosi+sa le dea si mantuirea pe care o merita pt.ca au o cruce f.grea de dus,parerea mea personala.Doamne ajuta!
|