13.04.2010, 20:14:42
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 07.01.2010
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de antoniap
mikhail ,,Doamne ajuta!
Cand Hristos a vazut pe slujitorii satanei in Biserica din Ierusalim, a pus mana pe bici si i-a dat afara. In Vechiul Testament tot Hristos a poruncit ca oricine huleste Numele Domnului sa fie OMORAT. La fel si poponarii, ucigasii de copii(adica promotorii de azi ai avorturilor), inchinatorii la idoli e.t.c. Daca stramosii nostrii ar fi fost la fel de resetati ca noi, si ar fi acceptat in numele “libertatii” si “tolerantei” ca toti degeneratii si indracitii sa-si faca de cap, azi noi nu am mai fi existat. Cred ca ar trebui sa urmam porunca Domnului si exemplul stramosilor nostrii! Proiectul iudaic “noul Canaan” este in plina desfasurare. Romania, Moldova si Ucraina vor devenii un singur stat unde stapinii jidovi vor trai boiereste, iar sclavii goimi-redusi ca numar la doar cateva milioane- vor avea “privilegiul” sa slujeasca stapinilor. Trebuie sa fi ori iuda, ori imbecil ca sa accepti asa ceva!
Proiectul “noul Canaan” este conceput si finantat de Alianta Israelita Internationala in colaborare cu lojile B’nai B’rit. Internationala Vaticanului si internationala sionista si-au dat mana pentru distrugerea Ortodoxiei! Si si-au gasit ajutoare tocmai pe ierarhii eretici-ecumenisti si luptatori de Dumnezeu, ca Sofronie Drincec, Daniel Ciobotea, Nicolae Corneanu e.t.c. Va aduceti aminte de boboteza ecumenica savarsita de apostatul Sofronie? Acest jidov in straie de episcop este la baza distrugerii ortodoxiei in Bihor. Este ajutat de “fratii” uniati, liberali, demonocrati, baptisti si adventisti. Si bineinteles ca sint cu totii in slujba sionistilor!
Frati romani si crestini! Ridicati-va capetele voastre din tarina in care a-ti fost aruncati! Luptati pana la moarte contra vrajmasilor lui Hristos si ai neamului Romanesc!''
Sursa: Apologeticum.ro
Nu stiu daca e adevarat ce spune acest user pe Apologeticum. Totusi, merita sa reflectam.
|
Crezi ca merita sa reflectam la orice elucubratii? La toate teoriile conspirationiste ciudate? Asta inseamna oare o risipire a inutila a timpului nostru!
|