View Single Post
Vechi 12.04.2007, 17:13:41
Sebastiana Sebastiana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.03.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Serious_joker,mie mi-au trecut starile acelea de sperietura reala sau ma rog,senzatie reala ca mor in somn si merg in iad, dar m-au tinut 14 ani din"92 pana in 2006,vara anului trecut.Stii cum este:Dumnezeu nu vrea moartea pacatosului,ci intoarcera lui catre Dumnezeu.E bine sa nu mai povestesti si la altii,ca dupa aceea te judeca si te mai iau si de nebun sau rad de tine, si nu inteleg toate acestea.Eu apreciez curajul tau ca ai scris aici pe Forum,unde nu te cumoaste nimeni,de aceea am scris si eu, ca sa ajut cu un mic sfat pe cei care mai au astfel de manifestari dubioase si care se intampla numai cu voia si ingaduinta LUI DUMNEZEU pt.anumite motive le stie EL decat.Sfatul meu este,din moment ce zici ca mai ai inca si nu au disparut,din voia Divina,du-te la Biserica si gaseste-ti un Parinte Duhovnic daca nu ai,iar daca ai spune-i numai Sfintiei Sale si eventual mamei tale, sau cine s-ar mai ruga pt.tine ca sa scapi de starile astea.Ocupa-te de acest aspect si cu spovedanii si impartasanii dar, mai ales cu voia LUI DUMNEZEU, vei scapa de ele asa cum am scapat si eu.Doamne ajuta!HRISTOS a INVIAT!
Reply With Quote