View Single Post
Vechi 13.04.2010, 22:09:31
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tigerAvalo9 Vezi mesajul
Vreau sa aud si eu care este pacatul daca oamenii cauta viata pe alte planete?E absurd.
Dupa unii oameni,in general vorbind,nu cineva anume de pe forum,ar fi trebuit sa nu descoperim televizorul,calculatorul,internetul,masina si celelate inventii moderne pentru ca nu are rost,nu ne-am ingrijit de suflet.Uitam oare ca le putem face pe amandoua in aceasta viata.Ce e rau in a cauta viata pe alte planete?Ce e rau in a cunoaste?Si un copil inofensiv de 10 ani s-ar intreba acelasi lucru.De ce sa fie rau daca noi cautam viata pe alte planete?Repet,daca se va descoperi ca exista viata pe alte planete(ceea ce e foarte posibil sa se intample)nu ne va afecta cu nimic pe noi credinciosii sau pe Dumnezeu.CLAR.Atunci care sa fie problema?
Nimic nu este obligatoriu, nici macar mantuirea.. fiecare face ce vrea cu viata lui.
Dar totusi cred ca ni s-a dat un nr de ani de viata ca sa facem ceva cu ei. Nu sa ne risipim in activitati care ne abat de la mantuire.
Parerea mea.

(Curiozitatea in sine nu este duhovniceasca... nu mai caut acum citate, nu prea am timp. Dorinta de a-L afla pe Dumnezeu este buna. Curiozitatea, nu!)
Reply With Quote