Odin, mai am timp de un scurt comentariu la ce spui tu despre citate CLARE din scrierile IPS Daniel sau altii. Am mai precizat ca in vremurile de ACUM nu mai exista atacuri directe ci totul este mascat si aproape imperceptibil. Trebuie sa fii bun teolog Ortodox, si nu este cazul meu, ca sa poti descifra SUBTILITATILE scrierilor insa ce poate un muritor de rind ca mine sa faca este sa VADA rezultatele acestor "amendamente". Intelegi Odin, tu esti un baiat citit si se vede clar prin cum pui tu problema insa nu toate explicatiile pot fi "argumentate solid" cum spui tu si chiar si Apostolii ne previn de acest mic "neajuns", imposibilitatea de a pune degetul clar pe rana, dar ne ajuta prin sfatul lor de a cerceta fructele acestor actiuni...
Uite iti dau un exemplu: Tu imi ceri sa iti argumentez de ce razboiul din Irak este o forma de genocid organizat. Eu nu am documente ca sa-ti dovedesc contrariul, insa TOATA lumea stie dupa "fructe" ca este minciuna secolului, sau ravagiile pe care le face SIDA in Africa implantat cu scopul de a goli continentul de populatiile locale pentru a face loc ALTORA.
|