View Single Post
Vechi 14.04.2010, 13:11:15
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Eu cred ca omul care zambeste e frumos...asta e parerea mea, si pur si simplu ori de cate ori intalnesc persoane care zambesc sincer, cald...le vad ca fiind frumoase, si ma induioseaza.

Legat de credinta in Dumnezeu, in Hristos...care face omul cu adevarat frumos, asa este...dar in acest moment pot spune ca am intalnit niste persoane foarte frumoase..si musulmane banuiesc, pentru ca sunt din Irak.

Ce pot spune despre aceste persoane: Sunt mama si fiica, fata e imobilizata in carucior, insa se vede ca are o delicatete sufleteasca deosebita...zambeste mult, si rar mi-a fost dat sa vad astfel de persoane atat de impacate, fara sa aiba o expresie incrancenata pe chip...

Mama mi se pare iarasi o femeie deosebita, are atata grija de fiica ei, ii tine mana intre mainile ei, o sterge pe fata atunci cand i se pare ca e putin transpirata, ii aseaza parul cu duiosie...si pentru asta spun...rar am vazut asemenea persoane, iar acestea nu sunt crestine...ci musulmane, deci oameni frumosi exista poste tot...si nu e ceva ce tine exclusiv de crestinism ( cum vad ca au tendinta sa limiteze unii...conceptul de frumusete).
Reply With Quote