HRISTOS A INVIAT!
V-am citit majoritatea mesajelor, si raman mut de uimire cum puteti vorbi fara sa cunoasteti, cam dealtfel cum fac politicienii nostrii cand vb de cate o lege fara sa aiba habar de ea.
Ne-a invatat tovarasu sa stim din toate si nimic bun.Uitati-va si la televizor ca tot asa, toti se dau atotstiutori.
Ce stiti voi ce este un preot? Ce stiti despre un preot?Puteti voi sa cunoasteti sufletul unui preot? Puteti voi sa-i vedeti haru?
Romanii au prostu obicei de a comenta ce se aude la radio santz, sa-si dea cu parerea.Iar pt. ARHANGHEL: Tinere de ce crezi tu ca preotii nu stau la colt de strada impartind carticele si brosuri precum cei care mai fac cate o reclama? Sau mai bine zis de ce nu fac preotii marcketing religios? Eu am inteles ca esti simpatizant sectar si am impresia ca esti de la Martorii lui iehova ca astia nu au terminat nr. propus ca sa le vina sfarsitul si mai cauta prin blocuri pe la usile oamenilor adepti.
Imi povestea un prieten ca a fost cu o ruda(patron cooptat de curand) la martorii lui iehova si in biserica pregateau prin sceneta cum sa convinga un crestin care ii deschide usa de apartament si ce sa vb cu el.:D ...........
Este jenant , suntem jenanti>>>> America ii goneste pe sectari si intra in ortodoxie iar noi ne facem sectari.Sectarii le-au adus avortul,homosexualitatea prin libertinaj.
TREZITI-VA FRATILOR CACI CEASUL E APROAPE! APRINDETI-VA CANDELELE VOASTRE CA MIRELE SA VA PRIMEASCA!!!!!!!!!!!!
|