View Single Post
Vechi 14.04.2010, 19:17:50
mishi55's Avatar
mishi55 mishi55 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.03.2010
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit Deocamdata, fara motive de ingrijorare

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Nici o sansa. In ciuda parerii de sine care fara doar si poate este extrem de umflata, din exterior privind, Danion este un individ minuscul.
Si perfect dispensabil pentru BOR.

Si-a facut cat de cat o imagine pentru ca a fost sustinut de la Petru Voda si lasat sa foloseasca in propaganda care s-a dovedit a fi in scopuri strict personale martirajul celor care au suferit sub prigoana comunista.

Par. Iustin nu va fi niciodata convins sa i se alature, ba chiar din cate au zis cei de la ASTRADROM il dezaproba total, mai ales prin prisma ultimelor iesiri si nu e singura marturie in acest sens.

Mai mult chiar, o data ce va face respectivul pas, oprobiul public il va trimite acolo de unde nu va mai reusi niciodata sa iasa.

Sa dea Dumnezeu sa nu cada in deznadejde atunci cand realitatea ii va deschide (fortat) ochii si va vedea ce a facut si cine este de fapt.
O, maretule.... Ce mai plange Danion cand isi da seama ca nu-l ai la inima... tu si ASTRADROM si cei asemenea...

Uite asa se aleg apele! Iar fratelui Danion nu-i pot spune decat atat:
"Neputand sa te ajunga, / Crezi c-o vrea sa te admire?"

Asta este. Cei care nu pot decat atat, cu atat raman. Plecati-va, oameni buni, plecati-va in fata cui vreti voi, pupati ce vreti voi! Danion v-a intins o mana, in care voi ati gasit de cuviinta sa scuipati. Daca atata puteti, foarte tare!

Tu, domnule (tovaraselule?) Alin, m-ai acuzat de perversiune, de multe pacate - nu stau sa le insir, nici sa te contrazic. Nu stau sa te contrazic! Ai dreptate, am gramezi de pacate.
Dar daca e sa vorbim de oprobriul public, nu uita ca acest oprobriu public a fost si cel care a cerut rastignirea Domnului - asa ca, pentru cine are ochi de vazut si urechi de auzit, ... oprobriul public este de fapt o CUNUNA ! Pe care tu nu ai de unde sa o cunosti, domnule! Si chiar ma bucur ca esti impotriva mea, crede-ma! Am sa ma ingrijorez atunci cand ai sa fii de acord cu mine - atunci, intr-adevar, voi avea motive de ingrijorare. Pana atunci, Doamne ajuta!