Citat:
În prealabil postat de ben_gal
Deci "Ai primit report pentru trolling ".
Eu nu am nevoie de filme. Locul imi este accesibil [nu e departe] si am fost acolo de multe ori pentru aerul curat din Ierusalim.
Domnule Traditie. Nu am rugat sa vin aici. Fara acceptul meu cineva de la sefia voastra a pus aici o povestire a mea si urmarindu-i soarta [a povestirii] am ajuns aici.
Domnule Traditie - amenintarile nu-mi plac si imi sunt inutile. Daca esti moderator si crezi ca sunt inutil aici, fa ce trebuie. Fara vorbe multe.
|
Daca e accesibil de ce nu te duci la Înviere acolo? Daca nu ai fost de Înviere si nici la film nu te-ai uitat nu mai comenta referirile despre la film.
Mesajele tale, atunci când se refera la crestini, dovedesc doar obtuzitate rezultata dintr-o credinta fundamentalista în religia iudaica. Atitudinea ta nedialogala si de obstructionare a discutiei intra la categoria trolling. Sper sa-ti vii în fire sau daca nu sa se ia masuri fata de tine.
Citat:
În prealabil postat de topcat
|
Explica ce este focul grecesc si în ce anume seamana cu Sfânta Lumina. A da un link si a fugi nu e dialog ci joaca de copii tembeli.
.................
Konijiro si andreicozia, lucrurile cu care veniti voi, editari video, lumânari aranjate sunt prea infantile ca sa merite raspuns.