Citat:
În prealabil postat de anna21
scuze Andrei, nu am avut intentia sa te tulbur cu nelinistea mea. Vad ca ai multe pe cap.
(nelinistile tale = buricele lui Adam si Eva?)
|
Poate ca am multe, insa ceva imi spune ca tu ai mai multe ca mine, si crede-ma ca intuitia profesionala acumulata de foarte multi ani RAR ma inseala!
Se poate vedea dupa repeziciunea cu care alergi la psalmii care-ti stirnesc( eronat) agresivitatea si violenta din tine alunecind pe panta incercarii de a-ti "rezolva" problemele cu care te confrunti in casa
"6. Dumnezeu va zdrobi dinții lor în gura lor; măselele leilor le-a sfărâmat Domnul.
7. De nimic se vor face, ca apa care trece; întinde-va arcul Său până ce vor slăbi.
8. Ca ceara ce se topește vor fi nimiciți; a căzut foc peste ei și n-au văzut soarele.
9. Înainte ca spinii voștri să se aprindă, ca pe niște vii întru mânie îi va înghiți pe ei."
Draga Irina, in cel mai rau caz "zdrobitul dintilor" trebuie sa-l faci acasa nu in vecini, intelegi? faptul ca tabari pe altii cu o virulenta iesita din comun nu iti va aduce pacea in casa, sa stii! Neputinta de a te razbuna si atacind incontinuu pe altii si dind mai tot timpul cu bita-n balta in timp ce in casa esti o "gospodina" care pozeaza in mironosita, crede-ma ca nu-ti va alunga tristetea si singuratatea.
Uite-te doar un pic sa vezi ce psalmi te atrag si incearca sa tragi o concluzie!
..si BTW, ..acesti psalmi nu au absolut deloc un mesaj de razbunare si incurajare la comiterea de acte violente ci la pace si blindete...insa trebuie sa mai CRESTEM ca sa le putem intelege astfel.