View Single Post
Vechi 15.04.2010, 08:41:49
antoniap
Guest

Implicit

Buna provocare duhovniceasca. Nu pot sa spun ce lipseste de pe acest forum pana nu vad ce-mi lipseste mie. Uneori jignesc fara sa vreau persoane care au alte pareri despre cipuri sau despre ecumenism sau stiu eu despre ce. Se intampla sa ma contrazica cineva si sa-mi demonstreze ca el si numai el are dreptate, iar eu m-am cam tacanit, vezi Doamne, daca nu impartasesc parerile lui. Iert si merg mai departe.

Dar sunt unii crestini buni care nu suporta vocile stridente si pleaca fara sa priveasca in urma, desi poate ar ava ceva interesant de spus si de marturisit. Si lasa loc liber nu se stie cui.

Cand intri pe un forum ortodox, ai anumite asteptari. Poate ar fi bine sa mentinem, totusi, un anumit standard duhovnicesc si sa ne rugam inainte de a scrie pentru a fi astfel in acord cu poruncile evanghelice referitoare la iubirea lui Dumnezeu si a aproapelui.

Poate ar fi bine sa purtam discutiile contradictorii cu mai putina patima, si sa dezbatem mai multe subiecte duhovnicesti care ne privesc pe toti. Caci cu totii avem inca de invatat.
Reply With Quote