Citat:
În prealabil postat de Traditie1
Perversiunile enumerate sunt perversiuni nu fiindca lipseste acordul partilor ci fiindca sunt manifestari ale unor minti bolnave si ca duc la degenerare:
http://en.wikipedia.org/wiki/Paraphilia
Esti comic sustinând ca necrofilia e o încalcare a voii celeilalte parti, de parca un mort mai are vointa. Si de curiozitate, tu sustii ca maltratarea trupului unui mort trebuie pedepsita la fel cu maltratarea trupului unui om viu? Daca nu, atunci înseamna ca admiti ca exista suflet.
Sexul cu obiecte cum e, consensual sau neconsensual? Îsi da obiectul acordul sau nu?
Si tot dupa tine, daca exista consens, doi idioti au dreptul sa-si faca orice, inclusiv acte de sado-masochism?
|
Eu cand spun ca un anumit lucru ar trebui permis sau nu, tin cont de urmarile pe care le poate avea acel lucru. De aceea necrofilia nu cred ca ar trebui pedepsita la fel ca abuzul unei persoane in viata. Cel viu va trai tot restul vietii cu trauma in memorie. Ceea ce nu se poate spune despre un vibrator.
Ar fi bine sa eviti erorile de tip "ori-ori". Nu exista suflet dar exista alte variante la ce ai spus tu.
E drept ca unele perversiuni pot lasa urme la nivel psihic si eventual fizic, dar la fel se poate intampla si cu experientele hetero chiar daca exista acordul ambelor parti. Traume se pot produce si din multe alte activitati in care omul este implicat cu toata convingerea si-si da acordul. O sa interzicem senzatiile tari? O sa interzicem prostia? :D Nu ai vazut filmulete pe youtube in care protagonistii ies extrem de sifonati? Ideea e ca atata timp cat omul si-o face cu mana lui, adult fiind, nu e treaba mea ce isi baga si unde isi baga. important e sa nu nasca inca o religie.
Ca sa fiu si mai offtopic, am citit undeva ca omul (si nu numai) vrea sa detina controlul asupra celorlalti. Asta ar explica de ce voi vreti sa despartiti un cuplu de lesbiene, de ce vreti sa tineti pe uscat un cuplu "normal" samd. Sunteti cam sadici nu crezi?