View Single Post
Vechi 15.04.2010, 11:33:07
kristy kristy is offline
Junior Member

Data înregistrării: 18.08.2009
Religia: Ortodox
Implicit

[quote=ai2;235282]Daca scopul actului sexual (ce denumire frigida!) este procreerea, de ce ne simtim atat de bine cat o facem si mai ales cand ajungem la orgasm?
Doar credinciosii spun ca am putea ajunge toti homosexuali asa ca stai linistit, nu-i cazu. Homosexualitatea este prezenta si la animale si n-au disparut inca acele specii. E o chestiune ce tine si de statistica daca vrei. Dintr-o populatie, un anumit procent de indivizi sunt homosexuali. Asa ca, stai linistit, homosexualitatea nu se ia prin strangere de mana sau privit la televizor.[/QUOTEs

imi cer scuze , dar eu mi-am expus parerea intr-un plan generalizat , deoarece despre acest subiect se pot spune fffff multe. propozitia "omenirea ar disparea" nu trebuie inteleasa ad-litteram , bineinteles ca homosexualitatea nu se i-a printr-o strangere de mana si nici lumea nu se va sfarsi din cauza ei !!!!

singurul lucru pe care vroiam sa-l subliniez este ca Dumnezeu pedepseste homosexualitatea , ca si prostitutia si multe altele. cum am mai spus sunt si eu un pacatos si nu am nici un drept sa judec pe nimeni!!!

si sa nu uitam ca totusi acesta este un site religios!!!!
Reply With Quote