Subiect: Despre vise!
View Single Post
Vechi 15.04.2010, 15:15:30
Grabriella Grabriella is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.05.2009
Locație: Cluj
Religia: Ortodox
Implicit

Am o colega obsedata de vise. Eu nu visez niciodata, vise premonitorii, sau cum s-or fi numind si resping din capul locului acest lucru. Cu atat mai mult o tot judecam si condamnam si ii tot explicam ce mult greseste pentru ca 'cel rau' ii juca tot felul de feste si se facea de minune.
Totusi, imi aduc aminte de cateva vise.N-am scris nciiodata despre asa ceva.Tatal meu a avut un accident mortal groaznic la 53 de ani.L-am visat ca ma imbratisa plangand, noi am avut mereu discutii in contradictoriu pe teme religioase, el fiind ateu si sustinand ca omul mort este bun mort si ca sufletul este doar o suflare.L-am mai visat apoi dupa 21 de ani, cand eu l-am pomenit pentru prima data la "sambetele mortilor"( pana atunci nu credeam ca ajuta rugaciunile pentru morti). Era inchis intr-o celula cu gratii si doi 'gardieni' il impingeau in fata mea.Eu am tipat:"lasati-l in pace"! El mi-a spus inseninat la fata:" Lasa,lasa !Nu mai am mult si scap".
Am nascut un copil inainte de termen si l-am pierdut. Am fost distrusa ! Am visat 2 bebelusi, unul mare si dolofan si unul mic, mic.Plangand am cerut:"Va rog, dati-mi-l mie macar pe cel micut!". Am auzit un glas care a spus:"Nu,nu !Cel mare este al tau!" Dupa un an si ceva am nascut un baiat 'mare' si frumos,care 'mare' este si acum.
Inainte de convertirea mea la ortodoxism, cand habar nu aveam de semnificatia 'scarii' in Biserica Ortodoxa, citisem doar de visul Patriarhului Iacov care a vazut ingerii urcandu-se si coborandu-se pe o scara in locul in care el a adormit,am avut un vis in care eu urcam din ce in ce mai greu, tremurand, o scara care la capatul de sus avea un fel de chepeng. Am ajuns cu greu si , disperata,mi-am zis: "mai departe nu mai pot merge, de asta nu pot trece". Cand am intins mana tremuranda sa inlatur obstacolul nu am simtit nici o opozitie, era ca un nor si am intrat cu totul. Dincolo era o stralucire si o lumina incredibila.
Imi vin in minte cuvintele Domnului cand le tot spunea apostolilor ce urma sa se intample:"Va spun aceste lucruri ca atunci cand se vor intampla sa credeti ca EU SUNT!"

Last edited by Grabriella; 15.04.2010 at 15:21:42.
Reply With Quote