View Single Post
Vechi 15.04.2010, 17:31:33
Marius22 Marius22 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.07.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Pe acest forum am avut multe surprize placute dar si dezamagiri. Am fost si sunt dezamagit de faptul ca multi dintre noi nu am inteles, nici pana acum, ca acesta nu este un loc unde sa ne etalam pacatele si virtutile, putinele sau consistentele cunostinte teologice. Provocarea, ca si in viata, consta in faptul ca trebuie sa comunicam cu ceilalti intr-un mod civilizat si responsabil. Multi ne impotmolim tocmai in aceste lucruri firesti.

Daca unii, stand sub adapostul anonimatului, se simt indreptatiti sa jigneasca cu nonsalanta pe ceilalti este problema lor. Dar este una care, in niciun caz, nu ne face cinste.

Este trist ca nu mai stim sa punem o intrebare sau sa oferim un raspuns, intr-un mod delicat, fara a rani sau ofensa pe cineva.

Ma bucura insa nespus faptul ca inca mai sunt persoane pe forum, ale caror mesaje sunt cu adevarat ziditoare si odihintoare. Mesaje din care nu iese la iveala nicio rautate, ci numai caldura si lumina.

Datorita acestor persoane mai frecventez acest forum si chiar ma folosesc sufleteste. Altfel, timpul este prea pretios pentru a ne antrena in discutii, asa, doar pentru a ne afla in treaba.

Cred ca, pe viitor, fiecare dintre noi ar trebui sa se gandeasca de doua ori, inainte de a posta un mesaj. Este ziditor? Atunci dau submit. Daca nu este, atunci mai bine fac orice altceva.

Last edited by Marius22; 15.04.2010 at 17:37:06.
Reply With Quote