View Single Post
Vechi 15.04.2010, 18:45:27
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Daca n-as fi avut impresia probabil subiectiva ca andreicozia ar fi ortodox as fi putut baga mana in foc dupa multe afirmatii pe care le-a facut ca este protestant si inca latura cea mai extrama, cei pentru care nici Sfanta Scriptura de fapt nu mai e asa sfanta.

Probabil daca nu s-ar da ortodox cu fiecare enormitate pe care o spune am sti sa luam altfel lucrurle si poate n-am mai reactiona asa.

Dar poate ca pe asta mizeaza si de fapt tot ce incearca este sa vada daca mai sminteste si pe altii cu ortodoxia-revizionista-cu-aere-de-superioritate-in-lupta-cu-ignoranta-si-ipocrizia.

Asa ca Andrei, scoate-ti de la profil titulatura de ortodox, sterge-ti din cap ideea ca ai fi ortodox pentru ca pentru ce ai in cap categoric nu esti, si spune-ne ce vrei de fapt, sa schimbi BOR pe BRO? ("Biserica Reformata Ortodoxa")

Eu merg pe ideea lui flyng, n-ar trebui bagat in seama, insa cu sminteala ce facem?
Ca macar daca ar recunoaste ce este de fapt: "liber cugetator".
Dar el nu si nu ca e ortodox.
Dar mai bine sa ramane aici ca daca il intrebam ce intelege el prin ortodox ne punem mainile in cap (si mai si).

Last edited by AlinB; 15.04.2010 at 18:48:39.
Reply With Quote