View Single Post
Vechi 15.04.2010, 18:51:05
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de flying Vezi mesajul
nu stiu de ce il mai bagi in seama ...daca nu il baga nimeni in seama, dupa o vreme ...pleaca singurel.
Din punct de vedere ortodox in situatia de fata, il urasti daca il "bagi" in seama .asa ca iubeste-l nebagandu-l in seama pe forum ,dar rugandu-te pentru el in camaruta ta...
Flying, nu stiu daca tacerea altora inseamna indiferenta, aprobare tacita sau mila.
Dar cred ca invataturile gresite nu trebuie sa ramana asa in aer, fara raspuns.. mai ales daca sursa lor se autodeclara ortodox.

Am auzit aici ortodocsi spunand ca la "inceputuri" copiii nu erau botezati .. DUPA postarea lui andrei!
Astfel de postari pe forum intaresc convingerile unora mai slabi, care poate nu stiu unde sa se informeze.. etc. Nu este normal ca vocile libercugetatorilor sa covarseasca pe un forum ortodox!
Daca Andrei nu s-ar numi ortodox, nu m-ar interesa ce posteaza, desigur! Dar emite idei gresite in calitate de ortodox.. si nu mi se pare cinstit sa tac!
(am prietene ortodoxe care NU duc copilul la biserica.. pai degeaba-mi racesc gura cu ele, daca intra pe forum si vad ca si alti "ortodocsi" fac la fel.. ca atat asteapta: argumente in favoarea delasarii lor)

Last edited by anna21; 15.04.2010 at 18:58:20.
Reply With Quote