Citat:
Īn prealabil postat de AlinB
INVATACELUL:
PREOTUL: .
|
Dintre cei doi, "invatacelul" este cel care judeca dupa invatatura lui Hristos. "Preotul" este cel care face teosofie fara a respecta sau macar a tine seama de ceea ce a spus Mantuitorul si Apostolii Sai despre botez sau despre copii.
Domnul Iisus Hristos ar fi putut sa ceara botezarea copiilor. Dar nu a facut-o.
Apoi, Sfantul Apostol Pavel vorbeste despre botez ca o moarte fata de pacat. Dar nu fata de pacatul stramosesc ci fata de pacatele noastre, pe care le-am facut.
"Nu stiti cã toti cīti am fost botezati īn Isus Hristos, am fost botezati īn moartea Lui?
Noi deci, prin botezul īn moartea Lui, am fost īngropati īmpreunã cu El, pentru ca, dupã cum Hristos a īnviat din morti, prin slava Tatãlui, tot asa si noi sã trãim o viatã nouã."(Romani 6:3,4)
"Tot asa si voi īnsivã, socotiti-vã morti fatã de pãcat, si vii pentru Dumnezeu, īn Isus Hristos, Domnul nostru. Deci, pãcatul sã nu mai domneascã īn trupul vostru muritor, si sã nu mai ascultaþi de poftele lui."(Romani 6:11.12)
Daca "preotul" ar pune pret pe ceea ce spune Sfanta Scriptura ar trebui sa stie ca de la Adam noi nu am mostenit nici un pacat ci am ramas cu firea pacatoasa. Pruncul nu are de ce sa fie spalat de pacatul lui Adam.
"Fiul nu va purta nelegiuirea tatãlui sãu, si tatãl nu va purta nelegiuirea fiului sãu! Neprihãnirea celui neprihãnit va fi peste el, si rãutatea celui rãu va fi peste el."(Ezechiel 18:20)
Mostenirea vre-unui pacat de nevinovatul prunc este o minciuna (cu interes). Spune-i asta "preotului".