View Single Post
Vechi 16.04.2010, 01:10:28
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
E X A C T!
S-a rastignit pentru toti dar NU CONDITIONAT. Unde scrie ca Hristos a pus drept conditie a urmarii lui sa fii prins in nu stiu ce bisericuta sau religie.
El a spus doar URMATI-MA, copiati-ma, imitati-mi FELUL DE A FI SI DE A PRIVI LUCRURILE, nu faceti bisericute IERARHII PESTE IERARHII si dati-va in cap unii la altii.
Andrei, Mantuitorul a intuit intrebarea ta si iata ce iti raspunde in Sfanta Evanghelie dupa Ioan, 17:

1.Acestea a vorbit Iisus și, ridicând ochii Săi la cer, a zis: Părinte, a venit ceasul! Preaslăvește pe Fiul Tău, ca și Fiul să Te preaslăvească.
2.Precum I-ai dat stăpânire peste tot trupul, ca să dea viață veșnică tuturor acelora pe care Tu i-ai dat Lui.
3.Și aceasta este viața veșnică: Să Te cunoască pe Tine, singurul Dumnezeu adevărat, și pe Iisus Hristos pe Care L-ai trimis.
4.Eu Te-am preaslăvit pe Tine pe pământ; lucrul pe care Mi l-ai dat să-l fac, l-am săvârșit.
5.Și acum, preaslăvește-Mă Tu, Părinte, la Tine Însuți, cu slava pe care am avut-o la Tine, mai înainte de a fi lumea.
6.Arătat-am numele Tău oamenilor pe care Mi i-ai dat Mie din lume. Ai Tăi erau și Mie Mi i-ai dat și cuvântul Tău l-au păzit.
7.Acum au cunoscut că toate câte Mi-ai dat sunt de la Tine;
8.Pentru că cuvintele pe care Mi le-ai dat le-am dat lor, iar ei le-au primit și au cunoscut cu adevărat că de la Tine am ieșit, și au crezut că Tu M-ai trimis.
9.Eu pentru aceștia Mă rog; nu pentru lume Mă rog, ci pentru cei pe care Mi i-ai dat, că ai Tăi sunt.
Reply With Quote