Subiect: Yeshua
View Single Post
Vechi 16.04.2010, 01:26:07
eugenb's Avatar
eugenb eugenb is offline
Member

Data înregistrării: 29.07.2009
Trimite un mesaj prin MSN pentru eugenb Trimite un mesaj prin Yahoo pentru eugenb
Implicit

Se va intoarce ! Trebuie sa aiba ... "ultimul cuvant" si eu i l-am "sifonat" un pic, cred. Nu aveti nici o ... speranta ca nu se va intoarce. Din cate il cunosc, va reveni cu ... "munitie" noua. Daca veti intra si pe "Romania-Israel" il veti gasi (sub alt nume, binenteles), pentru ca romanii care ii contrazic ... nu sunt "indragiti" de unii din forumistii de acolo (te cred chiar ... anti-evreu sau pro-palestinian), chiar daca este vorba de evrei si romani care se presupune ca doresc ... PRIETENIA intre cele doua popoare. Ar fi multe de spus in legatura cu acest subiect (atitudinea unui evreu despre Dumnezeu si Iisus) dar astept sa confirme/infirme "supozitia" mea. El (si altii evrei) deobicei incearca sa se foloseasca de ce spun ceilalti in loc sa-si spuna doar ideile personale, iar cand pana la urma este nevoit sa o faca cauta sa arate ca ti-a facut o mare "onoare", ca sa ascunda teama ca (poate) nu au ceea ce li s-a "indicat" in Sinagoga (lor mai .... "speciala", diferita de cea la care merg majoritatea dintre evrei). Dar ma opresc aici, ca sa nu "jignesc" pe cineva care il crede cu adevarat "om al bisericii" (ei nu au Biserica, asa cum o stim noi din Romania). Unii, evident !
Pe curand !
Reply With Quote