Mirean,ai cerut tu vreodata chitanta sau vreun bon fiscal cuiva si nu ti-a dat?Daca nu ai cerut si vrei sa ai, esti indreptatit sa faci asta oricand,nu te retine nimeni si nimic,nu cred eu ca,daca tu ceri nu ti se va da, mai ales tie, cel indreptatit.Cum zice Mantuitorul:"cereti si vi se va da voua,cautati si veti gasi","acolo unde este inima ta,e si comoara ta."Eu,spre exemplu,daca nu ma inteleg cu cineva,prefer sa il ocolesc decat sa ma cert cu acea persoana intrucat ma stiu artagoasa si cine stie ce mai iese:scantei s.a.m.d.Tu cum crezi ca Bisericile si Manastirile pot fi restaurate?nu tot cu banii contribuabililor sau al bugetarilor?Dar iti spun eu tie ca,atunci cand dai,Lui Dumnezeu ii dai.Cine pe saraci ajuta pe Dumnezeu imprumuta.Oare nu stiai asta?Sa nu iti para rau ca strangi comori in cer unde:" molia nu le roade,furii nu le fura si rugina nu le mananca".Nu toti bogatii intra in Rai,unul,doi pe acolo,de ex.:mai multi saraci dau bani decat bogatii,sa fii sigur de asta si sa nu te indoiesti niciodata.
|