Citat:
În prealabil postat de Sebastiana
Mirean,uiti ca maicile si calugarii toti,au 3trei voturi monahale:SARACIA,CASTITATEA si ASCULTAREA.Tie,ca sa ai strictul necesar cat sa traiesti,nu iti trebuie si putini bani pt.aceasta?Sa nu imi spui tu mie ca traiesti cu aer,ca nu te cred.Tu nu esti artagos niciodata?inseamna ca esti perfect si totodata Il contrazici pe Dumnezeu care,numai EL Singur,este perfect,ma refer aici la SFANTA TREIME.Uite,recunosc aici ca si eu sunt artagoasa si,imi place sa dezbat teme diverse cu tine dar,mai ales,pe tema asta, cand este vorba de monahi si monahii,poti sa crezi ce vrei despre mine,poti sa spui opinia ta si uite asa o tinem pana maine ca nici eu nu renunt asa usor,cu una cu doua.
|
Sunt persoane carora le place sa sustina diverse chestii, chiar daca nu au sau nu isi dau seama ca nu au dreptate. se ataseaza de o idee si o tin asa pana in panzele albe, fara sa inteleaga nici ele gestul lor.
Eu nu sunt asa. Nu imi place sa "dezbat" de dragul de a "dezbate". Sper sa si invat ceva din dezbaterile respective.
Pe de alta parte, nu am vazut casa de marcat la nici o manastire, asa ca nu vad cum ar putea sa imi dea un bon, dar nu asta e ideea.
Nu ma deranjeaza ca dau bani, este chiar insignifiant aspectul asta in contextul prezentat. Aduceam in discutie o atitudine.
Cat despre banii de la manastiri...nu comentez, dar sunt sigur ca si tu stii care sete situatia reala. De la Revolutie nu au mai dus lipsa de bani, din contra.....