Subiect: Yeshua
View Single Post
Vechi 16.04.2010, 13:41:58
eugenb's Avatar
eugenb eugenb is offline
Member

Data înregistrării: 29.07.2009
Trimite un mesaj prin MSN pentru eugenb Trimite un mesaj prin Yahoo pentru eugenb
Implicit

Stimata "carmina", va respect CREDINTA, dar am o intrebare :
Sunteti ortodoxa apartinand Bisericii Ortodoxe Romane sau a Bisericii Ortodoxe Ruse ?
Asta ca sa stiu ce CREDINTA aveti. Nu vreau sa va ... "jignesc" cu ceva, dar se impune a se preciza acest lucru pentru ca sustinerea unei idei trebuie sa fie sustinute de un ... CREZ. Din cauza neprecizarii acestei idei (pe de o parte a celor care "sponsorizeaza" a acestui "site" si pe de alta parte si din partea celui care semna "ben_gal" s-a ajuns la impiedicarea acestui forumist sa participe la discutii - si mi se pare incorect impiedicarea acelui forumist sa o faca sau sa raspunda la intrebarile respective pe care le-a primit). Cred ca, cu o mai buna intelegere din amandoua parti se putea evita acest "incident". Un forum este o posibilitate din partea tuturor sa schimbe impresii sau idei (unele mai interesante, iar altele ... gresite), dar din toate ... ceva va ramane util pentru toata lumea. Credeti ca este ceva gresit in ce am afirmat ? Astept parerea dumneavoastra !
Referitor la felul cum intelege dansul ("ben-gal") sa considere "combinatia religie-politica" din Romania este ceva foarte ... relativ. Nici eu nu sunt cu multe idei ale celor care au deschis acest "site", dar eu incerc sa inteleg modul de gandire al lor, deoarece avem ceva comun in gandire - suntem ORTODOCSI si mi se pare greu sa cred ca nu putem sa ne intelegem. Diferenta dintre modul de a interpreta "Sfanta Scriptura" a unor "teologi" ai Bisericilor Ortodoxe surori (Romane, Ruse sau Grecesti) nu mi se pare ... "insurmontabila". Eu cred ca pana la urma acestia (teologii) vor gasi modul de a se ... "intelege". Deocamdata , "cearta" dintre ei duce doar la "pierderi" umane (de Enoriasi) si financiare (care se duc la ... alte Religii). Deci sunt convins ca domnul "ben-gal" este ... "suparat" pe Romani si, implicit, pe Romania, dar asta nu inseamna ca ... "impiedicandu-l" sa-si sustine parerea este o solutie buna. Impiedicandu-l sa primeasca parerea celorlalti, dansul ramane cu parerea ca a lui este cea buna (chiar daca este gresita). Va rog sa analizati cele afirmate de mine si sa motivati argumentat pozitia dumneavostra in aceasta privinta !
P.S. Rog sa se faca diferenta intre "postarea" pentru doamna "carmina" si ... pozitia pe care au luat-o (sau doresc sa o iau pe viitor) cei care "sponsorizeaza" acest "site" ! Va multumesc !

Last edited by eugenb; 16.04.2010 at 13:45:03.
Reply With Quote