Citat:
În prealabil postat de almaris
Pui o problema care nu exista in realitate. V-a gasit grija pe tine si pe altii referitor la ce se intampla cu un copil daca moare nebotezat. De ce nu spuneti voi ce se intampla daca stiti asa de bine? Sau va e jena de monstruozitatile pe care le-ati asociat cu un astfel de context? Nu cumva ar trebui sa tina seama omul decolului XXI care se poate documenta, informa de toate basmele babesti in care credeti voi in salbaticia si ignoranta voastra. Ati asociat credinta cu cele mai mizerabile teorii imaginabile. Treziti-va la realitate odata! Ca de ras va faceti oricum.
|
Felicitari!
Tocmai ti-a cazut masca si ti se vad ..coltii !
Si vezi ca tocmai te-ai asezat pe tronul de judecata al Domnului !
"Sfânta Evanghelie după Matei"
Cap. 5
22." Eu însă vă spun vouă: Că oricine se mânie pe fratele său vrednic va fi de osândă; și cine va zice fratelui său: netrebnicule, vrednic va fi de judecata sinedriului; iar cine va zice: nebunule, vrednic va fi de gheena focului.
Cap. 7
2. Căci cu judecata cu care judecați, veți fi judecați, și cu măsura cu care măsurați, vi se va măsura.
Cap. 12
18. "Iată Fiul Meu pe Care L-am ales, iubitul Meu întru Care a binevoit sufletul Meu; pune-voi Duhul Meu peste El și judecata neamurilor va vesti.
20. Trestie strivită nu o va frânge și feștila fumegândă nu o va stinge, până ce nu va scoate, spre biruință, judecata. "
16." Starea ta groaznică și semeția inimii tale te-au adeverit pe tine, cel ce locuiești în crăpăturile stâncilor și care te-ai așezat pe vârfurile dealurilor! Deși ți-ai împletit cuibul tău sus, ca un vultur, și de acolo te voi arunca, zice Domnul."
Epistola către Coloseni a Sfântului Apostol Pavel
Cap. 3
8. Acum deci vă lepădați și voi de toate acestea: mânia, iuțimea, răutatea, defăimarea, cuvântul de rușine din gura voastră.
Cap. 4
5. Umblați cu înțelepciune față de cei ce sunt afară, prețuind vremea.