Citat:
În prealabil postat de Grabriella
Diferenta este de la cer la pamant !
|
nu e nici o diferenta. Si ei zic tot ca tine ca scot oameni din mana excrocilor
Citat:
În prealabil postat de Grabriella
Si nu este vorba despre 'vorbire de rau' ci este vorba despre ADEVARUL pe care eu l-am descoperit si anume, toata mistificarea aceasta odioasa a liderilor ce au infiintat aceste secte. Toata aceasta 'ideologie ' falsa pana in maduva oaselor, toate denaturarile si minciunile cu care acesti lideri isi atrag adepti, bieti oameni nefericiti si nenorociti ,fara de Dumnezeu.
Cum poti reduce aceasta crima si genocid sufletesc la o "vorbire de rau"?
|
deci tu esti un biet om nefericit atras in plasa baptista, cand te-ai botezat de bunavoie? Ce urmeaza? Peste cativa ani treci la musulmani si ii vorbesti de rau pe ortodocsi in numele adevarului? Caci daca ai prins obiceiul acesta greu il mai poti lasa.
Citat:
Cum poti sa asimilezi experienta mea cu a ta, sau a altora ca tine?
|
Cu riscul de a ma repeta: nu cunosti experienta mea si , deci, nu stii daca o poti asimila cu a ta sau nu.
"crima si genocid sufletesc"
"Pentru aceea, oricine ai fi, o, omule, care judeci, ești fără cuvânt de răspuns, căci, în ceea ce judeci pe altul, pe tine însuți te osândești, căci același lucruri faci și tu care judeci."
Citat:
Durerea mea este imensa pentru orice suflet care, ca si mine, cauta sincer adevaratele valori ale Lui Dumnezeu si acesti impostori le ofera doar surogate ieftine, de doi bani.
|
Daca ar fi atat de mare durerea ta ne-ai arata si noua ceva frumos in calea pe care ai gasit-o , poate ne atrage. Dar ai numai rele de zis. Si macar de-ar fi adevarate...
In ce ma priveste, nu ai decat s-o tii asa. Dar te dezavantajeaza. Daca zici ca ai gasit Adevarul comporta-te ca si cum L-ai fi gasit. Eu pot trece peste asta, caci stiu ca nu-mi da cultul mantuirea ci Hristos, iar lui Hristos nu-i poti gasi cusururi.