Citat:
În prealabil postat de Doriana
Iar despre cei dragi mie, vreau sa-ti spun ca si eu am fost lovita puternic, si nu de ortodocsi ci de penticostalii mei. Nu pentru ca erau mai rai, ci pentru ca traiam intre ei. M-am suparat si eu o vreme si m-am departat de ei, dar in timp am inteles ca daca am fost lovita am fost lovita pentru pacatele mele, caci aveau dreptate pe de o parte iar Dumnezeu ma punea la incercare prin ei. Si daca plecam de la ei ma loveau altii, caci Dumnezeu urmarea curatirea mea. I-am iertat deci si incerc sa-i ajut cum pot . Si pe masura ce ma apropii mai mult de Dumnezeu si ma adapostesc sub aripa Lui sunt lovita mai putin.
|
Ce te-a impiedicat sa ajungi ala ceste concluzii in interiorul Bisericii Ortodoxe?
Din Biserica Ortodoxa ai plecat, din comunitatea penticostala...desi te-a dezamagit, si te-a indepartat...nu mai pleci!!???
De ce nu te-ai apropiat de Dumnezeu mai mult in BOR, de ce nu te-ai adapostit mai bine sub aripa Lui aici?...sau de ce nu ai considerat ca acele ganduri de indepartare de Ea, sunt pacate..si incercari pentru pacatele tale, si nu ai incercat din tot sufletul tau...sa ramai, asa cum faci acum?