Desigur ca nu toate visele sunt de la diavol.Desigur ca majoritatea viselor sunt vise si actiuni ale creierului.Desigur ca daca visezi ceva foarte urat nu inseamna ca e de la necurat sau ca esti pacatos sau vreo atentionare.Majoritatea viselor sunt actiuni ale creierului,creierul se odihneste foarte mult cand viseaza,am citit undeva.Iar faptul ca unii oameni au visat ce li se va intampla in viitor sau au visat mesaje frumoase,sfaturi,atentionari indica cu atat mai mult ca visele in mare parte nu sunt necurate.Ne-am obisnuit sa avem aceeasi parere cu a Bisericii sau a parintelui Cleopa etc dar nu gandim logic si demn de secolul 21.Unii oameni ajung sa spuna ca totul e de la necurat.Eu nu zic sa nu respectam si sa nu ascultam sfaturile parintelui Cleopa dar cand ai o parere diferita o ai,cand ceva iti arata contrariul a ce ti-a zis un Sf.Parinte nu ai ce sa faci,nu uita ca Sf.Parinti sunt oameni si ei si au parerile lor.Am tot respectul pentru Sf.Parinti si pentru ceea ce au facut dar in unele cazuri exagereaza.Iertare.
|