View Single Post
Vechi 16.04.2010, 23:50:04
almaris
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de lacrimi Vezi mesajul
Nu trebuie sa-mi repetati aberatiile pe care le credeti... Le cunosc atat de bine...
Aberant este ca interpretezi fantezist un pasaj dintr-o naratiune biblica. Daca tu si altii tineti mortis sa va justificati practicile care mai de care mai deplasate cu scrierile Scripturii, puteti incerca dar rezultatul nu va fi acela decat ca va veti insela singuri.
Citat:
De atatea ori in Sfanta Scriptura gasim referiri la prunci (copii),
Aratami-le si mie te rog, macar unul
Citat:
insa pentru voi, lumea smintita a veacului ce-l traim, considerati ca trebuie sa-i excludeti... Dumnezeu sa aiba mila de voi.
Se vede cine e smintit dupa practicile pe care le are in viata de credinta, nu dupa faptul ca cerceteaza lucrurile, isi pune intrebari, le intoarce pe toate partile ca sa incerce macar sa priceapa cate ceva.
Citat:
Si tocmai de niste copii voiau Apostolii sa-L protejeze pe Mantuitorul sufletelor noastre?
Nu te supara, dar chiar nu faci fata nivelului discutiei chiar daca se discuta chestiuni destul de simple. Ceea ce am vrut sa spun este ca ucenicii vociferau mai mereu cand cineva vroia sa se apropie de Mantuitorul, pasajul cu copii nefacand exceptie.
Citat:
Ce rau i-ar fi putut face niste copii? Adica au venit atat de multi oameni sa-i ceara ajutorul si au fost primiti, negandindu-se nimeni la pericol, insa cum au aparut niste copii nevinovati... Cum iti explici asta?
Asta ai inteles tu in copilaria gandirii tale, nu asta am spus. Ori nu intelegi si asta e ori te faci ca nu intelegi.
Reply With Quote