View Single Post
Vechi 17.04.2010, 02:27:49
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Fani71 Vezi mesajul
Sigur, daca ai fi eleva mea te-as incuraja.. Nu zic ca este rau sa citesti si sa exprimi ideile sau sa dai citate din ce ai citit, dar cum ti-am mai spus si alta data orice text trebuie interpretat si faptul ca citesti nu inseamna ca ai patruns deja toate sensurile.
Nu te-am acuzat de mandrie ci de un fel de exces de zel...
Daca putem vorbi de acuzatii aici.
Oricum intentia a fost prieteneasca.
Fani, eu nu sunt eleva ta, nici nu am varsta sau intelegerea elevilor tai. Prea ne confunzi pe mai multi cu acestia si nu e bine. De 3, aproape 4 ani sunt "eleva" la Sfintii Parinti si acum la Pr. Staniloae, pe care l-am descoperit si pe care il studiez cu ardoare. Sunt fascinata de universul numit ortodoxie; de aceea si incerc sa dau mai departe nestematele, pe care le gasesc la acesti autori.
Chiar ai gasit raspunsuri de-ale mele, din care ti-ai dat seama ca nu inteleg ce scriu?!? Ma indoiesc, caci atunci cand nu inteleg ceva, prefer sa intreb.
Acesta dealtfel, nu este decat atac la persoana, caci ma judeci pe mine, in loc sa judeci ceea ce scriu. Cand atacam persoana, in loc sa ne concetram la cele scrise de aceasta, ne aratam propria neputinta; mijloacele personale s-au epuizat si singurul mod de a riposta e sa luam noroi si sa aruncam in celalat. Si cand te gandesti ca dialogam in principal pe teme religioase, care ar trebui sa scoata ce e mai bun in om.
Zici ca nu e rau sa citesc? Ar fi culmea sa spui ca este... Atunci care e problema?!?
Daca mai doresti un dialog cu mine, atunci te rog sa te referi strict la ce scriu, nu sa faci presupuneri la persoana mea, caci nu ne cunoastem, nu ne-am vazut, nu ne-am intalnit.
Spatiul virtual nu este un spatiu ideal; sa respectam insa conditiile impuse de acesta.

Last edited by Miha-anca; 17.04.2010 at 02:30:05.
Reply With Quote