View Single Post
Vechi 17.04.2010, 10:25:11
emiliulia emiliulia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.10.2009
Locație: dorohoi,strada transilvaniei numarul 11
Religia: Ortodox
Implicit Doamne ajuta

Draga anonim asa cum am promis voi posta poze precum veti vedea ca am fost la dorohoi si am rezolvat problema care nu ma lasa nici sa dorm ,situatia noastra nu este mai buna ne este greu dar cu credinta si multe rugacini la Maica Domnului ,Dumnezeu si Iisus trecem peste ele mai usor si datorita dumneavoastra care mereu neati ajutat si cu toata viata nas putea sa va multumesc in deajuns dar ne rugam mereu pentru dumneavoastra si domnul Aurel odihneasca-se in pace dea dreapta Tatalui ceresc si toti sfintii ,va dorim tot binele din lume si Dumnezeu mereu sa va rasplateascva si in viata asta si in viata de apoi caci neati fost si ne sunteti de cel mai mare ajutor .Voi posta poze cu biletele de tren unde se poate vedea si data cand am plecat iar in decurs de o saptamana voi posta si adeverintele care urmeaza sa le primesc de la dorohoi ,,noi acum ne descurcam greu mai ales ca suntem in urma si cu datorii cand nu am avut de mancare am luat de la o alimentara de aproape si avem cam 200 de lei de dat la administratie avem 100 de lei acum de o luna neau trecut pe toti cinci deoarece pana acum eram trecuti cu trei dar lumea a facut scandal si nea trecut pe toti e greu cu 5 la plata ne ajunge aproape 1 milion doar intretinerea lumina pe hol si femeia de servici nu mai punem si apa care o consumam neam dori din suflet sa ne gasim o chirie la casa sa stam near fi de mare bucurie si mai usor pentru noi cu dormitul e greu sa dormi pe jos de cand stam aici am o durere foarte mare de picioare cateodata ma slabeste sa merg si ma dor din solduri parca se macina oasele si e greu sa mergi la un doctor ca toatese platesc si pe primul loc mereu sunt copilasii dar Dumnezeu e mare si ma apara sa imi pot creste copilasii asa cum pot chiar si olog as lupta pentru ei ,si ei sunt cam raciti mai ales cristi cel mic si le dam ceaiuri multe poate isi vor reveni din raceala cu ajutorul lui Dumnezeu .Dumnezeu sa va aibe in grija si sa va dea multa sanatate si tot ce va doriti .
Attached Images
File Type: jpg Picture 024.jpg (22,9 KB, 29 views)
File Type: jpg Picture 033.jpg (19,9 KB, 20 views)
File Type: jpg Picture 034.jpg (20,8 KB, 18 views)
File Type: jpg Picture 035.jpg (21,2 KB, 16 views)
File Type: jpg Picture 036.jpg (20,1 KB, 23 views)
Reply With Quote