Citat:
În prealabil postat de conradcrusader
Sunt de acord. In momentul in care iti iei aceasta responsabilitate, trebuie sa o duci pana la capat, sa-ti faci datoria fata de sot si fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu binecuvanteaza divorturile. Iti recomand sa citesti Catehezele maritale si Cuvantarile despre viata de familie ale Sf. Ioan Gura de Aur si Sfaturi intelepte ale Sf. Teofan Zavoratul. Vei gasi niste raspunsuri si incurajari potrivite situatiei tale. Eu le-am citit prea tarziu. In situatiile acestea, cand unul dintre soti nu merge pe acelasi drum al iubirii, e cam greu de mentinut o casnicie, dar nu imposibil. Cu Dumnezeu, putem face si duce totul.
De ce nu cereti sfatul unui duhovnic?
|
Am un parinte duhovnic la care merg sa ma spovedesc si in mare stie despre problema mea, dar ce poate sa-mi faca?Cred ca nici nu stie ce sa-mi mai zica decat sa ma rog, sa ma rog si iar sa ma rog (un sfat f bun de altfel).
Va multumesc mult pentru recomandari. Incerc sa intru in posesia cartilor indicate cu nadejdea ca citindu-le vor fi o alinare pentru sufletul meu si voi gasi in ele macar putina nadejde si putere.