View Single Post
Vechi 17.04.2010, 14:36:06
conradcrusader conradcrusader is offline
Junior Member

Data înregistrării: 02.01.2010
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de casiana Vezi mesajul
Am un parinte duhovnic la care merg sa ma spovedesc si in mare stie despre problema mea, dar ce poate sa-mi faca?Cred ca nici nu stie ce sa-mi mai zica decat sa ma rog, sa ma rog si iar sa ma rog (un sfat f bun de altfel).

Va multumesc mult pentru recomandari. Incerc sa intru in posesia cartilor indicate cu nadejdea ca citindu-le vor fi o alinare pentru sufletul meu si voi gasi in ele macar putina nadejde si putere.
Parintele duhovnic iti da un sfat bun, de tine depinde ascultarea pe care o faci. Caci daca tu nu asculti, zadarnice sunt sfaturile lui. Eu, citandu-i pe Sfintii Parinti, recomand rabdarea si continuarea acestui drum, dar nu o spun din propria mea experienta pentru ca eu am facut pe dos. Oricum, nu cred ca e o solutie buna sa refuzi sa faci un copil cu sotul tau. Nu cauta sa agravezi mai rau situatia. Trebuie sa lupti pentru aceasta casnicie, chiar impotriva ta, trebuie sa porti aceasta cruce, iar la final biruinta va fi a ta. Dar cum ti-am spus, citez de la Sfintii Parinti. Domnul sa va lumineze si sa va calauzeasca pe aceasta cale stramta.
Reply With Quote