Subiect: Nu inteleg
View Single Post
Vechi 17.04.2010, 16:03:12
Heurtebise Heurtebise is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Da, ai mare dreptate...nu mai fac, dar stii cum e...cand nu ai educatie, e mai greu!

Oricum, nici eu nu apreciez faptul ca te pronunti asupra raspunsurilor mele, si implicit asupra resurselor mele, cand eu asta am vrut sa raspund, si nicidecum din lipsa de alte raspunsuri...

La intrebarea initiala am raspuns, in sensul ca nu vad deloc legatura pe care o vad altii...dar deloc!!!!!!
Bun, atunci ai putea sa raspunzi totusi la intrebare si sa spui in ce anume consta diferenta? Cu ce e diferita o lumanare, icoana etc. de un animal care indeplinea cam aceleasi "sarcini" sa le spun asa; cand i-am adus pe francezi la manastiri si biserici, au zis ca ei refuza sa mai plateasca intrari s.a.m.d si nu au mai vrut sa viziteze nimic. Am tot incercat si eu sa le explic ca poate banii aceia merg la saraci sau pur si simplu la intretinerea bisericilor...dar tot nu le-a prea convenit. Deci, daca te intreb lucrurile astea, nu o fac pentru a "darama", ci pur si simplu pentru a intelege. Si nu mi se pare exclusa posibilitatea ca pe Iisus sa-l deranjeze aspectul asta "mercantil" din Biserica Lui.
Reply With Quote