Citat:
În prealabil postat de Miha-anca
Fani, eu nu sunt eleva ta, nici nu am varsta sau intelegerea elevilor tai. Prea ne confunzi pe mai multi cu acestia si nu e bine. De 3, aproape 4 ani sunt "eleva" la Sfintii Parinti si acum la Pr. Staniloae, pe care l-am descoperit si pe care il studiez cu ardoare. Sunt fascinata de universul numit ortodoxie; de aceea si incerc sa dau mai departe nestematele, pe care le gasesc la acesti autori.
Chiar ai gasit raspunsuri de-ale mele, din care ti-ai dat seama ca nu inteleg ce scriu?!? Ma indoiesc, caci atunci cand nu inteleg ceva, prefer sa intreb.
Acesta dealtfel, nu este decat atac la persoana, caci ma judeci pe mine, in loc sa judeci ceea ce scriu. Cand atacam persoana, in loc sa ne concetram la cele scrise de aceasta, ne aratam propria neputinta; mijloacele personale s-au epuizat si singurul mod de a riposta e sa luam noroi si sa aruncam in celalat. Si cand te gandesti ca dialogam in principal pe teme religioase, care ar trebui sa scoata ce e mai bun in om.
Zici ca nu e rau sa citesc? Ar fi culmea sa spui ca este... Atunci care e problema?!?
Daca mai doresti un dialog cu mine, atunci te rog sa te referi strict la ce scriu, nu sa faci presupuneri la persoana mea, caci nu ne cunoastem, nu ne-am vazut, nu ne-am intalnit.
Spatiul virtual nu este un spatiu ideal; sa respectam insa conditiile impuse de acesta.
|
Of, of! Cine a forbit de elevii mei prima? Tu, altfel nu indrazneam sa te pun pe acelasi plan pe tine care poate mi-ai putea fi mama.
Spor la citit, oricum. Da, mi s-a parut uneori ca nu ai inteles si ti-am si spus.
Dar asta nu inseamna ca niciodata nu ai inteles. Departe de mine asemenea afirmatie.