urare
Cu mult drag iti transmit si eu pe aceasta cale ,tot binele din lume ,bunul Dumnezeu si Maica DOMNULUI sa va dea putere sa va cresteti copilul in pace si bucurie .Frumos nume i-ati pus copilului ,sanatate multa ,pace si bucurii .Doamne Ajuta.
P.S.Acum 11ani cind a trebuit sa facem "asa zisul Mot al copilului"nasul lui nici nu a vrut sa auda de asemenea obiceiuri .Deci eu am ascultat de nasul nostru ,fiind si om de biserica si am facut doar o simpla petrecere de ziua de nastere.Nu i-am taiat din par,nu i-am rupt turta ,iar ca si distractie am incercat sa ii dam sa aleaga de pe o tava lucruri.Si baietelul meu a ales atunci :un foarfece ,pieptene si un pix.Si ca o culme a ironei el acum viseaza sa ajunga pilot de avioane.Se culca cu acest gind si se trezeste cu el.Deci nu are nici o legatura cu ce alege cind e mic dupa tava ,cu ce va face cind va deveni mare.Acum dupa atitia ani ma bucur ca nu am facut mare petrecere si nici nu am uzat de obiceiurile acestea si pentru aceasta ii multumesc nasului care a avut mare intelepcine in acele momente.Noi asa am procedat ,pina la urma fiecare este liber sa faca cum considera.Sa ma ierti ,daca te-au deranjat vorbele mele.Doamne Ajuta.
|