View Single Post
Vechi 18.04.2010, 01:48:13
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Penticostalulmantuit...imi pare rau ca voi spune ceea ce urmeaza sa spun, dar si eu am urmarit niste inregistrari, si multe...deci nu putine cu vorbitul in limbi, sau coborarea Duhului Sfant printre penticostali, si am ramas socata...nu e nimic de la Dumnezeu acolo, sub nicio forma...e doar o bataie de joc a celui rau, de absolut toti cei prezenti la asemenea lucruri...

Nu stiu de ce vrei sa ne convingi de partea pozitiva a ceva ce pe noi ne socheaza, ai vrea sa fim mai putin socati de ceea ce se vede?...pai oamenii lui Dumnezeu nu oripileaza in nici un caz, pot fi neintelesi doar...dar sa oripileze, nicidecum!

Asta e si parerea mea, as intelege chiar sa afirmati ca voi aveti anumite trairi, pe care noi nu le putem cunoaste...dar nu cred ca are vreun sens sa faci o paralela intre ceea ce scrie in Sfanta Scriptura, si ceea ce se intampla in unele Biserici penticostale...sa nu spun ca in Biserica Ortodoxa asa ceva e doar monstruos, bine...de fapt acest dar e ceva specific doar cultului vostru, asa ca mai bine sa ramana cei fara daruri ( adica pacatosii din toate celelalte culte, in afara de al vostru, si pe care nu a binevoit Dumnezeu sa ii binecuvinteze cu asemenea dar...pe care il aveau Sfintii Apostoli) ...asa cum sunt, decat smintiti si speriati de ce vad in alte culte...eu asa cred!

Daca ar fi sa cred ca sunteti smeriti in darul vostru, as crede poate ca tu gandesti ca fiecare cult are darurile sale...dar am asa o vaga impresie, ca voi credeti ca ati fost binecuvantati de Dumnezeu din plin...in virtutea acestui dar, si restul mai putin...spre deloc....