Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM
Penticostalulmantuit...imi pare rau ca voi spune ceea ce urmeaza sa spun, dar si eu am urmarit niste inregistrari, si multe...deci nu putine cu vorbitul in limbi, sau coborarea Duhului Sfant printre penticostali, si am ramas socata...nu e nimic de la Dumnezeu acolo, sub nicio forma...e doar o bataie de joc a celui rau, de absolut toti cei prezenti la asemenea lucruri...
|
Este posibil să fi văzut doar bătăi de joc, nu știu ce ai văzut. Sunt multe caricaturi pe youtube. Și eu am văzut unele și am fost la fel de oripilat ca și tine.
Eu știu însă experiența mea, a multora din jurul meu, știu câte ceva din Biblie pe tema asta. Și cred.
Citat:
...adica pacatosii din toate celelalte culte, in afara de al vostru, si pe care nu a binevoit Dumnezeu sa ii binecuvinteze cu asemenea dar...pe care il aveau Sfintii Apostoli...
...dar am asa o vaga impresie, ca voi credeti ca ati fost binecuvantati de Dumnezeu din plin...in virtutea acestui dar, si restul mai putin...spre deloc.... 
|
Acuma, de ce îmi pui tu mie în cârcă chestii pe care ȘTII că eu nu doar că nu le-am zis niciodată, dar nici nu le cred?
Sau dacă nu știai, o spun acum: nimic din ce ai spus mai sus nu e convingerea mea.
Citat:
Daca ar fi sa cred ca sunteti smeriti in darul vostru, as crede poate ca tu gandesti ca fiecare cult are darurile sale...
|
Nu, nu cred că fiecare cult are darurile lui. Cred că Duhul Sfânt are darurile și le dă, în egală măsură tuturor creștinilor care le cred, le acceptă, le doresc...
P.S. :) Dar de ce nu mi-ai răspuns tu pe celălalt topic? Eu chiar eram interesat de teologia ta ( cine e creștin și cine nu)