View Single Post
Vechi 18.04.2010, 06:20:59
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Cred in ingeri si mai cred ca au o anumita ierarhie si diferite misiuni de indeplinit.
Mai cred ca toata firea este pazita de ei,incepand de la oameni si da,oricat de straniu poate suna,la animale,plante,locuri sacre etc.
Evident ca in privinta acestor lucruri nu poate spune nimeni ca detine adevarul absolut,insa asta cred si simt.
Pe ingerasul meu il percep aproape permanent,dar ai putea-o pune pe seama autosugestiei,insa,au fost momente in viata mea,cand a trebuit sa iau decizii importante,cruciale si pana gaseam varianta buna aveam de ales dintre multe altele.Atunci l-am simtit mai activ ca oricand.
Ei,in acele momente nu m-a lasat sa fac greseli, "a tras de mine" la propriu,nu m-a lasat sa dorm noaptea (efectiv eram lata de oboseala si parca cineva nu ma lasa sa ma odihnesc nici doua minute ca incepea si ma zguduia "hei,nu face asta,nu intelegi ca nu este bine pentru tine?renunta!mai cauta,nu acolo e locul tau!").
Nu,n-am innebunit si nici nu obisnuiesc sa aud voci ,dar lucrurile astea chiar mi s-au intamplat,am zis ca ceva nu e in regula cu mine,ca poate stresul prea mare,ca poate aia sau cealalta,dar dupa o a doua noapte si zi in care efectiv continuu m-a presat astfel am inteles ca nu degeaba mi se intampla aceste lucruri si ca este mai bine sa ascult.Brusc,dupa ce am luat aceasta decizie in sufletul meu m-am linistit,somnul a revenit la normal,am simtit o pace interioara care m-a cuprins.
Am renuntat,desi toata lumea se crucea de decizia luata pentru ca varianta gasita era aparent buna si mai tarziu am avut sa inteleg de ce a trebuit sa fie asa.
Personal ii sunt foarte recunoscatoare ingerasului meu si cred ca bietul de el are mult de tras cu mine,sunt o adevarata pacoste!

Last edited by heaven; 18.04.2010 at 06:26:13.
Reply With Quote