Citat:
În prealabil postat de aurora314
e o spusa:
"nu baga un elefant intr-un magazin de portelanuri"
dar ben_gal nu este elefant [si nici politist, desi are fluier ciobanesc] si nici voi nu sunteti de zahar.
Nu cred ca ben_gal a vrut sa va faca evrei.
Va doresc numai bine.
|
Vezi,suparata fiind,nu m-ai inteles.Fluierul de care vorbeam scoate sunete stridente,greu de acceptat(pt.ca nimic nu e imposibil in schimbarea omului) urechilor fine,daca intra cu un flaut,alta era povestea.Iti inteleg supararea, ceea ce nu inteleg este:-Cum este posibil ca o persoana culta sa nu inteleaga ce este credinta?Lovind in credinta unei persoane(si mai grav in a unei comunitati) poate o persoana culta,educata sa astepte felicitari insotite de buchete de flori?Sunt rare postarile mele care sa depaseasca 4-5 randuri pt. ca nu-mi place" baterea apei in piua" , sunt practic in general, dar de data aceasta voi incerca sa ma fac inteles.Personal,mi-a lasat un gust amar postarile amicului ben-gal,si convingerea ca tot cel ce nu este de acord cu punctul lui de vedere este un incult.M-a surprins de asemenea facilitatea cu care s-a "bagat" in jocul murdar al reprosurilor,jignirilor...joc peste care,de obicei,o persoana culta trece cu facilitate.Evreu,cum zici,nu ma va face pt.ca(din cate mi-a spus mama)poate am vreo picatura de sange,iar daca te-ai referit la credinta prefer sa raman crestin ortodox chiar daca nu mai e apa in Iordan si la Mormantul Domnului IIsus se aprinde,de Paste,amestecul acela de gaze.Raman fidel,atat cat pot,Domnului IIsus pt.ca a fost SINGURUL care ne-a dat atata DRAGOSTE iar daca tot trebuie sa-i dam un sens acestei vieti,ai gasit altul mai bun?Eu nu.Toate cele bune!