View Single Post
Vechi 18.04.2010, 17:14:17
almaris
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de voxdei55 Vezi mesajul
Conform unor statistici in fiecare zi pe planeta mor 50000 de copii din care 20000 de foame. Ce fac atunci ingerii pazitori ai acestora,..ce pazesc?
Ingerii pazitori ai unor astfel de suflete ar trebui sa fim noi, tu si cu mine, fireste nu pentru cei din celalalt capat al lumii, ci din tarisoara noastra, din orasul nostru, de prin locul pe unde stam. Este treaba noastra sa facem ceva, iar daca nu facem e vina noastra ca unii mor sau sufera de foame. Numai mancarea care se arunca la gunoi din restaurante(sau pe care o aruncam noi) si tot felul de alte locuri ar fi suficienta sa hraneasca aceste fiinte de care nu ne pasa noua lumii care cat de cat o ducem mai bine.
Citat:
Dar la cutremure sau alte calamitati unde mor cu miile...nevinovati,de toate varstele..unde le sant ingerii pazitori.Cum puteti trai fara sa va intrebati ...de ce toate astea?
Nu e usor sa privesti un Pamant care geme de durere, in fiecare zi ne vin la ureche parca din ce in ce mai multe vesti groaznice si parca devenim tot mai insensibili. Si daca te uiti prin Scripturi spune ca astea sunt doar inceputul durerilor. As compara situatia actuala cu aceea din Vechiul Testament in care poporul fiind nemultumit, Dumnezeu si-a "luat mana" Sa protectoare si oamenii au fost atacati de tot felul de taratoare, de serpi si multi au murit. Si lumea noastra cred ca experimenteaza asa ceva dar la un nivel mult mai ridicat, Dumnezeu ne lasa sa vedem cum este fara protectia Sa, noi insine dandu-L afara de pe unde am putut. Si totusi cei mai multi nu tanjim dupa interventia Sa. Ba mai rau, ridicam pumnul, ne umplem de manie importriva Celui care ne vrea binele, dar pe care noi de multe ori nu mai avem puterea si nici dorinta sa-l alegem. Ne-am obisnuit cu ale noastre, mergem mai departe cum am fost obisnuiti, nu ne mai trebuie nimic. Pacatele noastre ale tuturor genereaza nenorocirea, neimplicarea, nici macar in rugaciune lasa drum liber oricarei catastrofe. Nu ne mai pasa de nimeni si nimic, decat de noi, dar cateodata nici macar atat.
Citat:
Unde e iubirea de care vorbim..si in care ne innecam sperantele..
Pai, iubirea, nu e. Unul dintre semnele revenirii Mantuitorului este acesta, anume ca dragostea celor mai multi se va raci, va disparea. Iar cand omul nu mai are dragoste, nici macar pentru persoana lui de multe ori, atunci devine altceva. Nu ne ramane decat sa ne rugam sa nu fim dintre aceia, dar nu pentru o dragoste care sta comod in fotoliu, ci care se implica, se duce, se intereseaza, nu vede numai folosul sau.

Last edited by almaris; 18.04.2010 at 17:18:30.
Reply With Quote