View Single Post
Vechi 18.04.2010, 18:04:29
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de podolski_2 Vezi mesajul
tigeravalo9 - sunt curios.

Dumnezeu Hristos pt ce a mai murit? Daca nu este crestin , nici budhist, nici musulman?
De ce s-a mai rastignit? Ca oricum Dumnezeu ii iubea pe oameni, pe toti la fel, ii mantuieste pe toti, pt ce s-a rastignit?

Asa din cartile pe care le-ai citit tu despre Hristos imi raspunzi si mie?
Ca ii iubesti pe oameni (pe forum) am inteles, dar cat de mult il iubesti tu pe Hristos ca sa imi zici mie ca a murit degeaba?

Hristos judeca pe oamenii crestini dupa legile pe care toti le cunoastem iar pe cei de alte credinte dupa anumite legi,alte legi.Tu iti imaginezi un musulman care sa zicem a fost un om bun ,se ruga la Dumnezeu(la Allah),iubea,era un om corect etc ca nu se mantuieste pentru ca e musulman?Exista alte legi pentru judecarea acestor oameni.
Eu ma refeream ca e ilogic sa spui ca numai crestinii au inger pazitor asta ar insemna ca Dumnezeu iubeste pe cineva mai mult decat pe altul ceea ce nu e corect si adevarat.Noi suntem egali in fata lui Dumnezeu.Normal,crestinismul este adevarat,adica religia lui Hristos,Hristos este Dumnezeu dar Dumnezeu nu face diferente intre oameni care nu au nicio vina ca s-au nascut budisti sau musulmani.
Vezi ca Biserica Catolica spune ca toti avem ingeri pazitori?De ce nu ar fi asa?
Care ar fi motivul si de ce unii nu au si altii au?Gandeste-te putin

Doamne ajuta!
Reply With Quote