Citat:
În prealabil postat de zoridezi
Dar daca visam diavoli foarte des, ce inseamna? 
|
Si eu am visat de vreo 3 ori, cand aveam 10 ani. Abia
acum scriind chestia asta, imi dau seama ca in aceeasi perioada citeam Psalmi singura si aveam o mare deschidere spre religie (fara a merge la biserica, insa) facand chiar planuri in sinea mea sa ma calugaresc (desi evident habar nu aveam ce inseamna asta). Nu mai stiu ce s-a intamplat, familia nu m-a incurajat, mai mult ma rusinam de ei ca ma gaseau ingenuncheata cu Biblia prin colturi si intr-un tarziu mi-a trecut.
Iar pe la 6 ani, punandu-ma cu mama in pat sa dormim dupa-amiaza, ne-am uitat la tv la o emisiune din care nu mai retin altceva decat vocea lui Florian Pittis spunand asa, cu greutate,
... Daca Dumnezeu nu exista, atunci totul este cenusa. E ultimul lucru de care-mi aduc aminte inainte de a adormi in acea dupa-amiaza, am meditat eu un pic pe tema asta, avand doar 6 ani, dar am simtit si atunci exact ce simt acum cand imi aduc aminte de fraza aceea :) adica am luat-o foarte in serios; si l-am visat pe Iisus Hristos copil, asa cum il vazusem intr-o icoana cu MD si Pruncul. Intrasem pe o poarta intr-un camp fara margini, plin de margarete, mai ca nu se vedea iarba, atat de dese erau. Acolo era El, parca asteptandu-ma. Nu mai stiu daca am vorbit si ce, si nu cred ca a fost o intalnire reala cu El nici ca acela ar fi fost raiul.
Nu stiu ce a fost. Hai sa zicem ca nimic.