View Single Post
Vechi 19.04.2010, 00:56:42
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Jane Says Vezi mesajul
Bine, deci toate erau posedate demonic desi inainte de glossolalie au cantat din evanghelie, pana le-a venit darul. (Vreau sa zic ca nici macar nu exclud posibilitatea, desi personal inclin mai mult pe varianta cu social learning) Btw tipul care a facut studiul e din filmul asta, cu spiritualitatea and stuff, nu dorea sa discrediteze pe nimeni.
Si babele descanta cu "Tatal nostru". Deci repet, asta e valabil numai daca studiu e obiectiv. Dar daca te duci sa demonstrezi ca ceea ce crezi este adevarat, poti nici sa nu mai studiezi, ca tot aia iti va iesi.

In general am mari indoieli asupra studiilor. Si sa-ti zic de ce: un om cu frica de Dumnezeu nu se va duce sa inregistreze Duhul Sfant pe EEG sau cine stie cum. II va da respectul cuvenit. Iar daca acesti oameni nu au aceasta frica de Dumnezeu ma indoiesc ca au pareri obiective.

Citat:
În prealabil postat de Jane Says Vezi mesajul
Si daca spui ca dureaza fix cat vrei tu, de unde stii ca nu tu iti induci starea aceea. Si daca totusi e un dar al duhului, de ce ai vrea sa inceteze vreodata?
Trebuie sa incetezi, pentru ca se termina timpul de rugaciune si fratii incheie slujba. Sau plange copilul. Sau striga vecina...traim inca in lume.

Oricat m-as chinui sa o induc nu pot daca Duhul Sfant nu e prezent acolo. El trebuie sa fie langa mine sa ma invete sa ma rog. Altfel darul nu e functional.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14