View Single Post
Vechi 19.04.2010, 01:02:06
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Si totusi tin minte ca spuneai ca a fost un moment extrem de important pentru tine, si pentru care te-ai rugat si ai postit...iar eu din cate tin minte, ai afirmat ca nu mai stii exact ce spuneai, nici cat a durat, dar ca a fost ceva foarte intens...iar acum vorbesti ca de ceva ce se intampla in timp ce esti perfect constient, si care poate fi oprit cand vrei...de parca stii exact ce se intampla.

Tu de ce ai vrut sa te opresti( scuza-mi indiscretia, dar sunt curioasa, ce il face pe un credincios penticostal sa puna punct acestei expriente, care nu e chiar una de zi cu zi, imi imaginez)?
Pai a fost important si am fost bucuroasa, asta nu inseamna ca am fost inconstienta... Andrusca.... M-am oprit pentru ca au terminat fratii rugaciunea. Insa in drum spre casa am continuat sa ma rog. Si la servici si zile intregi ma rugam. Daca as fi fost inconstienta dadea masina peste mine, nu crezi?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14

Last edited by Doriana; 19.04.2010 at 01:07:55.