View Single Post
Vechi 19.04.2010, 01:10:52
Jane Says Jane Says is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.02.2010
Locație: KooKooLand
Religia: Ortodox
Implicit

Cum zici tu. Oricum, infiorator nu e faptul ca glossolalia "se intampla". Treaca-mearga. Repet, prefer varianta cu social learning. Nici faptul ca se activeaza sau nu lobul frontal nu e un capat de lume.

Prapastia de netrecut e de fapt modul in care acest fenomen e trait si interpretat de cei care-l traiesc. Adica o aberatie comportamentala de genul asta e interpretata ca fiind dar al Duhului Sfant. Asta e punctul in care-mi sta efectiv mintea in loc, demonic nu mi se pare sa insiri niste fraze in limbi neexistente, si eu faceam chestia asta cand eram copil si chipurile vorbeam "engleza" dupa cum ma taia capul. Nu e neaparat un dezastru nici sa iti induci singur fenomenul asta, asta e, se intampla, ne mai scapam haturile, suntem oameni, ne-o iau gandurile si expectatiile inainte, facem ce vedem la altii, cautam sa simtim ceva, sa facem, in fine. FIE.

Faza cu adevarat maligna e ca lucrul asta, vorbitul acelei non-limbi care nu e niciodata aceeasi, repet, trece la penticostali ca dar al Duhului Sfant. Adica fac asa ceva si pe urma sustin cu nonsalanta ca Duhul Sfant s-a pogorat asupra mea si ca El m-a inspirat. Au. Au. Au.

Last edited by Jane Says; 19.04.2010 at 01:13:06.