Citat:
În prealabil postat de lacrimi
Dar... prin "staruinta" voastra pentru "botezul cu Duhul Sfant", oare nu cereti semne? Oare nu cereti minuni?
|
Nu știu cum se face „stăruința” în Londra, dar stăruința în rugăciune este biblică. A cere Duh Sfânt de la Dumnezeu ne învață Iisus în evanghelii.
Citat:
De ce sa staruiesti pentru ceva ce poate nici macar nu iti este de folos?
|
Tu poate te referi la daruri rele, care nu sunt de la Dumnezeu.
Duhul Sfânt și darurile Lui sunt întotdeauna de folos soră Lacrimi.
Citat:
De ce ravniti (sau ravnesc, penticostalii din Londra) atat de mult dupa acest "dar"?
|
Și eu râvnesc, dar nu atât cât ar trebui. Râvnim după darurile duhovnicești pentru că Sfântul Apostol Pavel poruncește aceasta.
Citat:
Duhul Sfant are atat de multe si minunate daruri, care ne sunt de folos, de ce sa nu cerem intelepciune, smerenie, viata duhovniceasca?...
|
Pentru că suntem (eram să zic fraieri) prea mici la suflet. Tocmai de aceea, fiindcă nu avem suficientă intelepciune, smerenie, viata duhovniceasca.
Citat:
De ce "ceva" care nici macar nu stim daca este de la Domnul, daca ne va ajuta sau daca ne ve condamna la A Doua Venire a Mantuitorului?...
|
În ceea ce mă privește eu știu sigur că darurile duhovnicești sunt de la Domnul. Nu am teamă că darul meu ar fi de la satana.
Îndrăzneala nesăbuită este o greșeală dar nici teama de darurile Duhului Sfânt nu este o virtute.