mariamargareta (scoala de corecție făcută de mine cu shtigck! în loc de sick!)
188. “Fenomenul Pucioasa” (shtigck!) : un “fenomen”(shtigck!) cu trei explicații posibile (II)
II. “Șfânta lelică și proorociță Maria”(shtigck!) : o “trâmbiță”(shtigck!) retrogradată(shtigck!) la rangul(shtigck!) de “punte de trecere”(shtigck!) (II)
A. Primul vector(shtigck!): omul. Întrebarea este deci: Prin lelica Maria vorbea omul?
Pentru a răspunde la întrebare să vedem(shtigck!) mai întâi cum era percepută(shtigck!) din exterior(shtigck!) prestația(shtigck!) de “poorociță”(shtigck!) a lelicăi. Lelica Maria, primea “mesajele cerești”(shtigck!) aparent(shtigck!) la fel(shtigck!) ca și sora ei Verginica (din punct de vedere a manifestărilor exterioare), dar substanțial(shtigck!) diferit(shtigck!), din punct de vedere a mijloacelor(shtigck!). Mai precis(shtigck!), pucioșii s-au străduit(shtigck!) să-i convingă(shtigck!) pe cititorii(shtigck!) cărții “Cuvântul lui Dumnezu” că Mariei nu-i mai vorbea Dumnezeu direct(shtigck!), ci prin intermediar, iar intermediarul era chiar Verginica, aflată acum în ceruri. Stau dovadă(shtigck!) zeci de “corecții”(shtigck!) (în fapt, modificări(shtigck!) frauduloase(shtigck!)) pe care ei le-au făcut odată cu lansarea unei noi ediții a cărții “Cuvântul lui Dumnezeu” și prin care ei(shtigck) lasă(shtigck) să se înțeleagă(shtigck!) că nu Dumnezeu îi vorbea lelicăi, ci Veginica din ceruri îi vorbea. Pentru exemplificare vom da aici doar(shtigck!) două exemple, în care intervențiile(shtigck!) frauduloase(shtigck!) sunt mai ample(shtigck!).
Primul exemplu:
1. “ …Iată Verginico, îți dau poruncă. Uite Verginico, această sfântă cruciuliță este a ta, îți va fi armă de biruință iar în acest carnețel vei trece toate faptele bune ale tuturor suflețelelor care Mă iubesc în poporul Meu. Și vei merge pe pământ însoțită de îngerul tău păzitor, care va fi nedespărțit de tine, dar nevăzut de nimeni și vei suna trâmbiță de trezire și de pregătire prin surioara ta. Duhul Sfânt va lucra prin amândouă. Pregătiți oile, că în curând vinePăstorul cel mare să le ia în primire…” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu” ediția 1995; fragment din mesajul datat la 3 mai 1983) (am rebolduit esențialul)
1. “ …Domnul îmi dă o sfântă cruce în mână și un carnețel și îmi spune: “Iată, Verginico, îți dau ceva care te va bucura. Această sfântă cruciuliță este a ta. Îți va fi armă de biruință, ca să nu se apropie nici un vrăjmaș de tine, iar în acest carnețel vei trece toate faptele bune ale tuturor suflețelelor care Mă iubesc în poporul Meu. Și vei merge pe pământ, însoțită de îngerul tău păzitor, care va fi nedespărțit de tine, dar nevăzut de nimeni, și vei suna trâmbița de trezire și de pregătire prin mâna surorii tale; tu , cu gura ta, și ea, cu mâna să scrie; adică Duhul Sfânt va lucra prin amândouă, și luați legătura cu păstorii, să vă ajute să pregătiți oile, că în curând va veni Păstorul Cel mare să le ia în primire, să le găsească gata pregătite”.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, ediția 2006; fragment din mesajul datat la 20 aprilie/3 mai 1983)
Acest text este poate cel mai edificator asupra falsificărilor(shtigck!) masive(shtigck!) privind substituirea(shtigck!) de persoană(shtigck!). Se sugerează(shtigck!) că nu(shtigck!) Dumnezeu îi vorbește lelicăi, ci Verginica îi vorbește. Modificările(shtigck!) urmăresc(shtigck!) să introducă(shtigck!) în mod fraudulos(shtigck!) explicații suplimentare(shtigck!) privind noul(shtigck!) statut(shtigck!) al lelicăi Maria vis-a vis de “poporul”(shtigck!) pucios: ea nu va fi o nouă “trâmbiță”(shtigck!), ci va fi doar un instrument pasiv(shtigck) și docil(shtigck!) prin care “spiritul Verginicăi”(shtigck!), acum eliberat prin moarte, comunică mai departe cu “poporul ei”(shtigck). Liderii pucioși inventează(shtigck!) “carnețelul”(shtigck!) în care lelica va nota tot ce-i va comunica duhul (duha(shtigck!) ) Verginicăi pentru “popor”(shtigck!). Verginica va lucra din cer cu gura ei spirituală, iar lelica va lucra pe pământ cu mâna ei materială. “Domnul”(shtigck) nu mai(shtigck) este inițiatorul și susținătorul dialogului, ci dispare(shtigck!) pur și simplu din peisaj(shtigck!), iar legătura directă dintre “Domnul”(shtigck!) și lelica, (așa cum apare ea(shtigck!), la modul concret(shtigck!), în ediția întâi a cărții), este de acum(shtigck!) o palidă(shtigck!) amintire (doar pentru cei care au citit ediția întâi și vor(shtigck!) cu orice preț(shtigck!) să mai aibă aducere aminte). Altminteri, lelica Maria primea mesajele la fel: tot adormită și tot inertă și neparticipativă ca și Verginica.
Al doilea exemplu ilustrează la fel(shtigck!) de clar(shtigck) caracterul intențional(shtigck) și interesat(shtigck) al mistificării(shtigck):
2. “ […] că Eu socotesc că nu voiește fericirea dacă nu leapădă pata cea neagră. Asta e pata neagră care nu se spală, nu se șterge oricât ai freca. Nu se șterge după mormânt. Numai dacă o lepezi acum până-n mormânt. Acum când cer Eu…” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu” ediția 1995; fragment din mesajul datat la 4 iulie 1983)
2. “[…] că Domnul socotește că nu voiește fericirea dacă nu leapădă pata cea neagră. Asta e pata neagră, care nu se spală, nu se șterge oricât ai freca. Nu se șterge după mormânt. Numai dacă o lepezi acum, până în mormânt; acum când cere Domnul.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, ediția 2006; fragment din mesajul datat la 21 iunie/4 iulie 1983)
(de aici rezultă și pentru gâgă: Ediția I + Ediția II = Alpha + Omega = Dumnezeu; adică: Eu + Domnul = Eu Domnul = Duhul Sfânt va lucra prin amândouă. Iar interpretarea voastră este absurdă pentru capul și mintea lui Gâgă.)
continuarea mai jos
Last edited by vsovivi; 19.04.2010 at 08:31:31.
|