Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009
Sa ne fie cu iertare , dar cam slabut , foarte slabut la istoria religiilor ! Nu ma asteptam !! Pai de unde vine principiul Iang -Inn din acupunctura, cine a postulat in filosofia-credinta taoista existenta acestuia ? ... nuuuuuu dinnnn medicina chineza vine, ci ea l-a pus in aplicare ! Va propun doamna Fany ca subiect de lectura privata religiile extremului Orient, cu tot respectul si consideratia cuvenita si bine inteles daca si aveti politetea de a-l accepta !! Sfintul munte Ahos si-a spus parerea de multi ani despre homeopatie si acupunctura , datorita teoriilor energetice care le stau la baza si in care nu se gaseste deloc energia Duhului Sfint. Este o lucrare a unui parinte vatopedin pe care nu o am la indemina dar peste 2 saptamini va promit ca o si fotografiez si o postez. Pina atunci poate ne intilnim si cu cunostinte mai noi si va fi un dialog mai fructuos. Cine stie !?
|
Iertati-ma dar homeopatia nu se refera pur si simplu la tratamente pe baza de subst naturale, plante etc? Eu stiu ca tratam homeopate sunt cele sub forma de ''buline'' micute albe, 100% naturale si care au efect puternic imunostimulator! Ce poate fi rau in asta?