Calator,din cate stiu eu, nu am taiat in carne vie pt.mine sau pt.altcineva,ma refer aici si la propriu si la figurat.Nu crezi ca esti dura si taioasa,vizavi de mesajul scris mai sus cu referire la mine?Din cate stiu eu,la ora actuala,nu visez urat dar nici ingerasi nu as putea spune ca visez,pt.ca te-as minti daca as scrie asa ceva,nu am sechele,sau urmari,ma rog,dar pledez si,intotdeauna voi pleda pt.smerenie,cainta adevarata si sincera,umilinta nefatarnica,spovedanie,impartasanie,vrei sa stii ca eu prefer aceasta cale a Mantuitorului IISUS HRISTOS,FIUL LUI DUMNEZEU, decat pe cea trufasa,mandra,orgolioasa a lui Lucifer care,poate nu stii ca,este opusul a ceea ce prefer eu.Cat despre ce crezi tu despre mine,nu ai decat sa crezi ce vrei tu,nu dau 2doi bani pe jignirea ta ,nu o iau in calcul pt.ca nu ai inteles ca eu glumeam vizavi de Topic,nu ironizam si nu luam in zeflemea pe nimeni:nici pe Mirean,nici pe tine,nici pe nimeni altcineva pe cand tu......lasi de dorit,mai ales ca era si sarbatoare,dar ma rog,fiecare cu ce tine:eu cu smerenia postul,rugaciunea si cainta,iar tu cu mandria,ironia si jignirea,asa ceva nu se face,mai ales ca, eu nu am vrut si nu am jignit pe nimeni pana acum cand m-ai provocat tu si eu am tinut sa te lamuresc cum stau lucrurile.
|